Dry - Onze belofte is droge producten

Dry and Discreet

Attends producten bieden de gebruiker een uitstekende bescherming tegen lekkage en bieden de beste garanties voor het behouden van een comfortabel droge en gezonde huid.

De Attends kerntechnologie is sterk gericht op snelle absorptie daar waar die echt nodig is: in het midden (de kern) van het product. De meeste producten hebben een "Dual-Core", een dubbele kern. De bovenste laag (bestaande uit vezels) ligt direct onder de toplaag en absorbeert vloeistof razendsnel en voert deze af naar de onderste kern (bestaande uit Polymeren). Deze Superabsorberende Polymeren sluiten de vloeistof in, zodat deze niet meer met de huid in contact kan komen. De Dual-Core is tevens voorzien van een absorptielaag in het midden van de inlegger. Bij de meeste producten die zijn ontwikkeld heet deze opslaglaag "Quick-Dry". Deze laag kan meerdere scheuten urine opnemen, zonder er terugslag van het vocht naar het oppervlak plaatsvindt. 

Als u het volgende beeldmerk op onze verpakking, of in onze documentatie ziet, weet u dat de producten zijn ontwikkeld volgens de allernieuwste kerntechnologieën en ze de gebruiker uitstekende droogheid bieden.

Discreet- Onze belofte is een discreet product

Discreet klein en dun

Omdat de kerntechnologie bij Attends centraal staat, kan het ontwerp van de producten echt discreet gehouden worden. De noodzaak voor volumineuze producten vervalt, als de kern doet wat hij moet doen.

Dat is ook de reden waarom Attends producten meestal klein en dunner zijn. Volumineuze producten behoren tot het verleden omdat de kern qua materialen in balans is.

Onderstaande afbeeldingen laten producten zien die werden ontworpen om hetzelfde beschermingsniveau voor ingewild urineverlies te bieden. Attends Soft werd ontwikkeld volgens de moderne Dual-Core technologie, terwijl Attends Contours een traditioneel, groter gevormd product is.

“Attends inleggers zijn veel discreter, ze zijn onopvallend en absorberen veel meer vocht”

Discreet in én na gebruik

Door de Dual-Core technologie zijn de Attends producten uiterst discreet om te gebruiken, mee te nemen en weg te gooien na gebruik. De producten zijn verpakt in handige, kleine zakjes en dozen met vele voordelen. Van minder transport tot minder opbergruimte thuis en minder vast afval van zowel producten als verpakkingsmateriaal.

Discreet van kleur

Ook het gebruik van kleur en opdruk draagt in belangrijke mate bij aan de discretie. Attends gebruikt kleuren en opdruk op zijn producten zodat u direct kunt zien uit welke categorie het product komt. Deze herkenningspunten worden beperkt tot een minimum, zodat discretie nog sterker gewaarborgd wordt.

Discreet door Natuurlijke Geurbescherming

Tot slot zijn álle Attends producten voorzien van Natuurlijke Geurbescherming, die het risico op vervelende geurtjes vermindert, zonder toevoegingen als parfum. De Superabsorberende Polymeren in de kern van het product sluiten de urine in, waardoor het ontstaan van ammoniak wordt voorkomen. Bovendien blijft de pH-waarde van de producten laag, dankzij de Quick-Dry technologie. Dit komt ook de huidgezondheid ten goede en houdt de huid comfortabel droog.

Dry and Discreet