Gezondheid van de huid

proDERM Attends producten worden ten aanzien van de gezondheid van de huid getest en gekeurd door proDERM, instituut voor Toegepast Dermatologisch onderzoek.

Mensen die incontinentieproducten nodig hebben gebruiken die vaak 24 uur per dag. Dat betekent dat de huid vaak doorlopend in contact is met de bovenlaag. Juist daarom is het zo belangrijk voor huidvriendelijke materialmen te kiezen. Nog belangrijker is, dat wanneer de incontinentie-inlegger de huid nat laat, dit huidirritatie of zelfs huidbeschadiging kan veroorzaken.Dit resulteert in een grote bron van ongemak voor de gebruiker en kan mogelijk hoge zorgkosten voor de zorgverlener veroorzaken.

De kerntechnologie van Attends incontinentieproducten biedt de gebruiker uitstekende bescherming en het behoud van een gezonde droge huid. De resultaten van de proDERM-testen (testen met droog en nat materiaal en gebruiksevaluatie) laten zien dat Attends producten ten aanzien van huidgezondheid erg goed presteren.

Daarom heeft proDERM Attends toestemming verleend voor het gebruik van het kwaliteitszegel op zijn producten.

Skin HealthSkin HealthSkin Health

We moeten het kwaliteitszegel elke dag weer verdienen... 

Elke dag verlaten 25 volle vrachtwagens met producten de fabriek van Attends in Aneby, Zweden, om aan klanten in heel Europa te leveren. Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, handelen we elke productklacht die we ontvangen af. Wij zijn contractueel verplicht alle klachten met betrekking tot de huidgezondheid van onze gebruikers met proDERM te delen. Dit schept volledige transparantie tussen Attends en proDERM. 

Indien het aantal klachten over de huidgezondheid door producten binnen een specifieke productcategorie stijgt, dan verwacht proDERM een grondige follow-up en volledige oplossing van het probleem.

proDERMproDERMproDERM

We zijn er trots op te kunnen verklaren dat er sinds het sluiten van het contract tussen Attends en proDERM (juni 2010), geen aanleiding voor corrigerende actie is geweest.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en om ons proDERM-document te downloaden.

proDERMSupportDocument.pdf