Attends Lady_Discreet_Test

Artikelnummer:
207413
Attends Lady_Discreet_Test 3 is een assortiment met absorberende broekjes die u kunt aan- en uittrekken zoals normaal ondergoed, uiterst geschikt voor lichte urine incontinentie.
Uitverkocht
Only %1 left
SKU
Lady_Discreet_Test_BE-NL

Lady Discreet Underwear NEU

Vrouwen/Mannen

Maat Tailleomvang
M 80-110 cm
L 100-140 cm

 

 

Attends Lady_Discreet_Test 3 is een assortiment met absorberende broekjes die u kunt aan- en uittrekken zoals normaal ondergoed, uiterst geschikt voor lichte tot matige urine incontinentie. Deze broekjes zien eruit als normaal ondergoed, zodat u de hele dag zelfverzekerd voelt en kunnen worden gedragen zonder dat er ander ondergoed nodig is. De broekjes hebben een flexibele vorm die goed aansluit op het lichaam en een absorberende kern om de kans op doorlekken te verkleinen.
 • Absorberende broekjes die u kunt aan- en uittrekken zoals normaal ondergoed, geschikt voor lichte urine incontinentie.
 • Gemakkelijk aan- en uittrekken.
 • Huidvriendelijk.
Het broekje is ontworpen voor mensen die een alles-in-één, eenvoudige en discrete oplossing willen hebben en die de mobiliteit hebben om het broekje aan- en uittrekken zo vaak als ze willen. Ook geschikt voor kinderen.
Kenmerken
 • Een ademende elastische heupband draagt bij aan een goede en comfortabele pasvorm en vermindert het risico op doorlekken.
 • Een witte katoenachtige buitenlaag zorgt voor meer comfort en discretie.
 • Een Superabsorberende kern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming.
 • De productmaat en het absorptie niveau staat discreet vermeldt op de achterzijde zodat deze eenvoudig kan worden herkent.
 • Een vochtindicator geeft aan wanneer het product verschoond moet worden.
 • De achterzijde van het product is eenvoudig te herkennen aan het gekleurde elastiek.
 • Goed aansluitende beenopening voor een betere pasvorm en veiligheid.
 • Zachte opstaande anti-lek randjes verminderen het risico op doorlekken.
 • Na gebruik kunnen de zijkanten eenvoudig worden opengescheurd zodat de Lady_Discreet_Test zonder risico op lekkage kan worden verwijderd en weggegooid.

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone

Actieve Zone

Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.

Quick-Dry

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.

Quick-Dry
100% Ademend

100% Ademend

Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.

Geurbescherming

De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming
proderm

proderm

Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd door proDERM, Instituut voor Toegepast Dermatologisch onderzoek.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die
onze producten gebruiken in hun dagelijkse leven

Terug naar boven