Inleggers

Attends Soft helpt u zich beschermd, comfortabel en zelfverzekerd te voelen. De producten zijn geschikt voor zowel gebruik overdag als ’s nachts én voor een actieve levensstijl. 
Attends Lady Night Pad 6 is een inlegger met een bredere achterkant, ontworpen voor vrouwen die 's nachts extra bescherming nodig hebben.

Attends Soft is een assortiment inlegkruisjes en incontinentieverband voor alle soorten urine-incontinentie - van zeer licht tot zwaar urineverlies. De producten zijn discreet, zacht en geschikt voor de gevoelige huid.
U kunt Attends Soft dragen in uw eigen, goed aansluitend ondergoed. De producten zijn ademend en samen met de extra zachte toplaag, zonder kleuren opdruk, zorgen deze ervoor dat u zich comfortabel voelt in het dagelijks leven.

De inleggers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptieniveaus, zodat u kunt kiezen welk product het beste bij uw behoeften past. Ook raden wij Attends Lady Night Pad 6 aan voor de nacht, zodat u extra beschermd bent wanneer u ligt.

Vind hieronder het juiste product voor u of neem contact met ons op als u vragen of verdere hulp nodig heeft.

Set Descending Direction
Page