Inleggers

Attends biedt een uitgebreid assortiment aan inleggers, voor licht tot zwaarder urineverlies, onder de naam Attends Soft. Ervaart u urineverlies wanneer u lacht, hoest, bij inspanning of gewoon in uw dagelijks leven? Dan zijn deze producten de perfecte keus voor elke dag. U vindt ze in verschillende vormen, lengten en absorptieniveaus, dus er is altijd een product geschikt is voor u.

Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.
Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.
Super Zachte Toplaag
Zacht voor de huid.
De Super Zachte toplaag geeft een zijdezacht gevoel dat vriendelijk is voor de huid. Het heeft hydrofiele eigenschappen die de urine snel door de absorptielaag heen de absorberende kern in voeren.
Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie nodig is.
Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.
100% Ademend
Voor rondom Air Comfort
Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.
Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.
De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.
Per stuk verpakt
Voor betere hygiëne en discretie.
De producten zijn individueel verpakt in een non-woven omhulsel, wat de inlegger tegen stof en vuil beschermt als het pakje is geopend.
pH Waarde
Huidgezondheid.
De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.
Shop By
Shopping Options
Absorptieniveau
Incontinentieniveau