Broekjes

Attends Pull-Ons 6 S

Artikelnummer:
211755
Attends Pull-Ons 6 S zijn zachte en discrete wegwerpbroekjes die aanvoelen als normaal ondergoed, ontwikkeld voor matige tot Zwaar incontinentie.
Incontinentieniveau
Matig
Zwaar
Absorptieniveau
4
6
8
10
Kies maat
XXS
XS
S
M
L
XL
Package Type Name
Bag

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Attends Pull-Ons 6 S is een zachte en discrete broek die aanvoelt als ondergoed. De wegwerpbroekjes kunnen gemakkelijk op en neer worden getrokken en zijn ontworpen om matige tot Zwaar incontinentie te beheersen. Attends Pull-Ons zorgen voor een superieure pasvorm voor extra comfort. De sterk absorberende kern beschermt tegen lekkage en geurtjes, voor een actief leven met een veilig gevoel.
 • Zacht en huidvriendelijk
 • Kan eenvoudig worden aan- en uitgetrokken, zoals normaal ondergoed
 • Uitstekende pasvorm en aansluiting
 • 100% ademend voor All-round Air Comfort
 • Maxi Comfort Technologie. Volledig voorzien van zacht elastiek met ultrasonische verbindingen
 • De krachtige absorberende kern sluit vocht en eventuele geurtjes veilig in
 • De producten van Attends worden dermatologisch getest en goedgekeurd op huidvriendelijkheid door proDERM, "Institute for Applied Dermatological Research", Hamburg, Duitsland.
Attends Pull-Ons is ontworpen voor actieve mensen die een discrete en comfortabele bescherming willen die aanvoelt als normaal ondergoed.
Kenmerken
 • Ultrasonic Bonding Technologie, zonder lijm, voor een extra zacht gevoel
 • Zachte opstaande randjes verminderen het risico op lekkage.
 • Een verzadigingsindicator geeft aan wanneer het product dient te worden vervangen.
 • Een dubbele kern technologie met speciale opnamelaag draagt zorg voor snelle absoprtie daar waar het daadwerkelijk nodig is. Dit houdt de huid comfortabel droog en verminderd het risico op lekkage.
 • Volledig elastische heupbanden zorgt voor een nauwe aansluiting op het lichaam.
 • De achterzijde van broekje is gemarkeerd met een handig kleurbandje.

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd) en zorgt voor een snelle absorptie, daar waar het nodig is (‘plaspunt'). Voor extra bescherming tegen lekkage en een uitzonderlijk droge huid.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Quick-Dry
100% Ademend
100% Ademend

100% Ademend

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming
SGS proderm
SGS proderm

SGS proderm

De producten van Attends zijn huidvriendelijk; getest en goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek, Hamburg, Duitsland.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die
onze producten gebruiken in hun dagelijkse leven