Alles-in-één producten

Attends Slip Active 8 M

Artikelnummer:
200728
Attends Slip Active 8 zijn discrete, alles-in-één producten voor zware urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
Incontinentieniveau
Zwaar
Absorptieniveau
8
9
10
Kies maat
M
L
Package Type Name
Bag

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Attends Slip Active 8, de alles-in-één producten voor zware urine- en/ of ontlastingsincontinentie. De luchtdoorlatende textiele heupbanden zorgen voor extra comfort rondom het middel en voor een comfortable pasvorm, om het risico op lekkage te verminderen. De Slip heeft een polyethyleen laag voor extra veiligheid zodat u uw dag kunt doorbrengen.
 • Alles-in-één producten voor zware urine- en/ of ontlastingsincontinentie.
 • Hersluitbaar 2 stappen fixatiesysteem zodat de slip eenvoudig aansluit en goed blijft zitten.
 • Een waterdichte buitenlaag.
 • Beschermt tegen lekkage en onaangename geurtjes.
Het alles-in-één product kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen, die weinig tot geen controle over de blaas en/ of darmen hebben.
Kenmerken
 • Een witte en waterdichte buitenlaag.
 • Hersluitbaar 2 stappen fixatiesysteem. Fixeer eerst de flexibele heupbanden aan de klittenbandstrip, verplaats indien nodig en sluit dan met de plakstrips zodat de slip goed op zijn plaats blijft.
 • Een witte, luchtdoorlatende buitenlaag biedt meer comfort, discretie en het behoud van een gezonde huid.
 • De productmaat en het absorptie niveau staat discreet vermeldt op de achterzijde zodat deze eenvoudig kan worden herkent.
 • Anatomisch gevormde kern voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm op het lichaam.
 • Een Superabsorberende kern zorgt voor veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabel droge huid en geurbescherming.
 • Doorlopende antilekrandjes zodat vocht veilig wordt ingesloten.
 • Goed aansluitende beenopening voor een betere pasvorm en veiligheid.
 • Luchtdoorlatende textiele heupbanden voor extra comfort rondom het middel zorgen naast een goede pasvorm ook voor het behoud van een gezonde huid.

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd) en zorgt voor een snelle absorptie, daar waar het nodig is (‘plaspunt'). Voor extra bescherming tegen lekkage en een uitzonderlijk droge huid.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Quick-Dry
Geurbescherming
Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

pH Waarde

pH Waarde

De kerntechnologie met acquisitielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH-waarde te garanderen, die gelijkwaardig is aan de pH-waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.

pH Waarde
SGS proderm
SGS proderm

SGS proderm

De producten van Attends zijn huidvriendelijk; getest en goedgekeurd door SGS proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek, Hamburg, Duitsland.

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die
onze producten gebruiken in hun dagelijkse leven