Inleggers

Attends biedt een uitgebreid assortiment aan inleggers, voor licht tot zwaarder urineverlies, onder de naam Attends Soft. Ervaart u urineverlies wanneer u lacht, hoest, bij inspanning of gewoon in uw dagelijks leven? Dan zijn deze producten de perfecte keus voor elke dag. U vindt ze in verschillende vormen, lengten en absorptieniveaus, dus er is altijd een product geschikt is voor u.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.
InleggersInleggers

Assortiment
Productkenmerken
Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en leidt het naar de kern van het product, waar de urine veilig wordt ingesloten. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Super Zachte Toplaag
Zacht voor de huid.

De super zachte toplaag geeft een zijdezacht gevoel en is vriendelijk voor de huid. De toplaag droogt snel en leidt de urine naar de absorberende kern.

Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en super absorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen doorlekken en een comfortabel droge huid.  

100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder doorlekken te veroorzaken.

Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.

De super absorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op doorlekken en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur. 

Per stuk verpakt
Voor betere hygiëne en discretie.

De inleggers zijn individueel verpakt in een non-woven omhulsel. Dit beschermt de inlegger tegen stof en vuil als de verpakking geopend is.

pH Waarde
Huidgezondheid.
De kerntechnologie met absorptielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH waarde te garanderen welke gelijkwaardig is aan de pH waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.