Slips met heupband

Attends Flex is een alles-in-één inlegger met heupband die is ontworpen voor zwaar incontinentie. Ze zijn eenvoudig in gebruik en hebben een flexibel fixatiesysteem, zodat de heupband nauwsluitend rond de taille bevestigd kan worden voordat de inlegger wordt vastgemaakt.
De sterk absorberende kern helpt het risico op lekkage te verminderen, biedt bescherming tegen onaangename geurtjes en houdt de huid droog.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.

Kies Maat:

×

Beschikbare maten

Maat Tailleomvang
S 60-85 cm
M 75-105 cm
L 85-125 cm
XL 100-155 cm
Slips met heupbandSlips met heupband

 1. Zwaar
  Attends Flex 8 S Slips met heupband
 2. Zwaar
  Attends Flex 8 M Slips met heupband
 3. Zwaar
  Attends Flex 8 L Slips met heupband
 4. Zwaar
  Attends Flex 8 XL Slips met heupband
 5. Zwaar
  Attends Flex 9 S Slips met heupband
 6. Zwaar
  Attends Flex 9 M Slips met heupband
 7. Zwaar
  Attends Flex 9 L Slips met heupband
 8. Zwaar
  Attends Flex 9 XL Slips met heupband
 9. Zwaar
  Attends Flex 10 S Slips met heupband
 10. Zwaar
  Attends Flex 10 M Slips met heupband
 11. Zwaar
  Attends Flex 10 L Slips met heupband
 12. Zwaar
  Attends Flex 10 XL Slips met heupband
Productkenmerken
Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie
nodig is.

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.  

100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

pH Waarde
Voor extra bescherming van de huid.

De kerntechnologie met acquisitielaag bestaande uit krulvormige vezels helpt om een lage pH-waarde te garanderen, die gelijkwaardig is aan de pH-waarde van de huid. Dit helpt de huid te beschermen en draagt bij aan de huidgezondheid.