Attends Pull-Ons Discreet

Artikelnummer:
Attends Pull-Ons Discreet Underwear 3 zijn discrete, absorberende broekjes voor mannen en vrouwen. Ontworpen voor licht tot matig urineverlies.

Niet wat u zoekt?

Vind het juiste product >

Attends Pull-Ons Discreet Underwear zijn discrete en comfortabele, absorberende broekjes met een superieure pasvorm. De broekjes zijn gemaakt van zijdezacht materiaal, voelen aan als normaal ondergoed en kunnen eenvoudig aan- en uitgetrokken worden. Ontwikkeld voor de gevoelige huid en ontworpen voor mannen en vrouwen met licht tot matig urineverlies.
 • Superieure pasvorm en voelen aan als echt ondergoed
 • Voor lichte tot matige urine-incontinentie
 • Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd - onschadelijk voor de menselijke gezondheid
 • De huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd door proderm, Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek
 • Ontwikkeld voor de gevoelige huid
Attends Pull-Ons Discreet Underwear zijn discrete en comfortabele, absorberende broekjes ontworpen voor mannen en vrouwen met lichte tot matige urine-incontinentie.
Kenmerken
 • Dubbele Kerntechnologie met acquisitielaag zorgt voor extra absorptie in het midden van het product. Dit helpt het risico op lekkage te verminderen en houdt de huid droog.
 • Zachte anti-lekrandjes verminderen het risico op lekkage
 • Ultrasonic Bonding Technologie zonder lijm, voor meer zachtheid
 • Discrete pasvorm en draagcomfort
 • Volledig elastische heupband voor een nauwsluitende pasvorm
 • 100% ademend voor uw draagcomfort
 • De vochtindicator geeft aan wanneer het product vervangen moet worden

Product Demonstratie

Hoe helpt het?

Actieve Zone
Actieve Zone

Actieve Zone

De Actieve Zone bevindt zich in het midden van het product (ook wel Mid 50 genaamd). Dit deel bevat meer van de grondstoffen fluff en superabsorberende korrels (SAP), dan de randen van het product. De Actieve Zone biedt daardoor extra absorptievermogen, daar waar het nodig is (‘plaspunt). Dit zorgt voor extra bescherming tegen lekkage en een comfortabel droge huid.

Quick-Dry

Quick-Dry

Quick-Dry is de acquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte toplaag. Deze laag absorbeert urine snel en leidt deze naar de kern van het product. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer in aanraking kan komen met urine en de huid comfortabel droog blijft.

Quick-Dry
100% Ademend
100% Ademend

100% Ademend

Het ademende materiaal zorgt ervoor dat lucht de huid kan bereiken en de huid kan ademen. Dit draagt bij aan het draagcomfort en ondersteunt de huidgezondheid, zonder dat er lekkage optreedt.

Geurbescherming

Geurbescherming

De superabsorberende korrels (SAP) in de kern van het product sluiten urine veilig in en houden deze weg van het productoppervlak en de huid. Dit vermindert het risico op lekkage en op de vorming van ammoniak. Ammoniak ontstaat, wanneer urine in aanraking komt met zuurstof en veroorzaakt een onaangename geur.

Geurbescherming

Verhalen van onze klanten

Lees de reacties en tips van mensen die
onze producten gebruiken in hun dagelijkse leven