Broekjes

Attends Pull-Ons zijn zachte en discrete broekjes die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Dit product is ontworpen om zoals normaal ondergoed te dragen en heeft een uitstekende pasvorm. We weten dat gebruikers discretie op prijs stellen. Daarom sluiten onze broekjes comfortabel aan op uw lichaam dankzij de volledig elastische en zachte heupband. Ze zijn discreet te dragen, zelfs onder nauwsluitende kleding.

Kies Incontinentieniveau:

×
Lichte incontinentie is wanneer u een paar druppels of scheutjes urine verliest. Matige incontinentie is wanneer u kleine scheutjes tot grote scheuten urine verliest. Zware incontinentie is waneer u grote hoeveelheden urine en/of ontlasting verliest.

Kies Absorptieniveau:

×
Hoe hoger het nummer, des te sterker het product absorbeert. Ons numeriek systeem begint bij 0 en gaat tot en met 10.

Kies Maat:

×

Beschikbare maten

Maat Tailleomvang
XXS 38-55 cm
XS 45-60 cm
S 60-90 cm
M 75-110 cm
L 95-140 cm
XL 130-170 cm
BroekjesBroekjes

Assortiment
Productkenmerken
Quick-Dry
Voor snelle absorptie en droge huid.
Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking kan komen met de huid.
Actieve Zone
Daar waar de meeste absorptie nodig is.
Actieve Zone is de naam die is gegeven aan het middelste deel van de inlegger (ook wel Mid 50 genaamd) dat een relatief hoog percentage van de grondstoffen Fluff en SAP bevat, in vergelijking met de randen (voor- en achterzijde) van de inlegger. Het is algemeen aanvaard dat het ‘plas’ punt in het midden van de inlegger ligt, waardoor dit deel van het product een hogere absorptie en insluiting nodig heeft.
100% Ademend
Voor rondom Air Comfort.
Ademend materiaal heeft het vermogen lucht door te laten stromen. Het gebruik van dit materiaal laat de huid ademen, wat de huidgezondheid ten goede komt, zonder doorlekken te veroorzaken.
Geurbescherming
Beschermt tegen onaangename geuren.
De SAP in de kern van het product sluit urine op bij het oppervlak van de inlegger en bij de huid vandaan, wat het risico op doorlekken verkleint. Hoe beter urine in de inlegger wordt opgesloten, hoe minder kans op de vorming van ammoniak. Ammoniak wordt gevormd zodra urine in aanraking komt met zuurstof en dit veroorzaakt een onaangename geur.