Incontinentie en een zorgeloze vakantie? Lees onze tips!

Pak uw koffer in voor een zorgeloze vakantie!

Het is al moeilijk genoeg om kleding uit te zoeken die de eer krijgt mee te gaan op uw vakantie. Heeft u last van incontinentie? Dan is het verstandig het zekere voor het onzekere te nemen en voldoende incontinentiemateriaal mee te nemen. Hieronder geven we u een aantal handige tips over wat er in uw bagage moet zitten, zodat u zich ook tijdens uw vakantie geen zorgen hoeft te maken over incontinentie.


Incontinentieproducten waar u op kunt vertrouwen 

De producten van Attends zijn speciaal ontworpen om u een veilig en beschermd gevoel te geven, ook tijdens uw vakantie! De Quick-Dry opnamelaag en dubbele, absorberende kern zorgen ervoor dat urine snel en veilig wordt ingesloten, de huid droog blijft en beschermt tegen onaangename geurtjes. 


Pak wat extra in

U heeft het vast al eens meegemaakt. Het vliegtuig of de trein is vertraagd of uw reis is in het slechtste geval geannuleerd. U reist per auto en krijgt onverhoopt te maken met files of omwegen die uw reis verlengen. Het laatste wat u wilt is dat uw voorraad meegenomen incontinentiemateriaal opraakt voordat u uw bestemming bereikt. Het is daarom beter iets teveel dan te weinig mee te nemen.

Voorkom dat u tekort komt. U kent uw eigen lichaam het best en weet hoeveel incontinentiemateriaal u in 24 uur gebruikt. Neem genoeg mee voor 2 tot 3 dagen extra.


Gebruik af en toe een hoger absorptievermogen 

De reis is nog lang niet voorbij en u merkt dat uw incontinentiemateriaal vervangen moet worden. Degene naast u ligt in diepe slaap, het cabinepersoneel is druk met het serveren van drankjes of turbulentie zorgt ervoor dat iedereen op zijn stoel moet blijven zitten.

U bent onderweg met de auto en weet niet waar het volgende toilet op uw route zal zijn.

Tijdens uw stedentrip of rondreis met een bomvol programma merkt u dat de toiletpauzes beperkt en kort kunnen zijn.

 

Deze scenario’s kunnen zich voordoen tijdens uw vakantie. Dit kan betekenen dat u uw incontinentiemateriaal langer moet dragen dan u gewend bent. In deze situaties kan het verstandig zijn om een product te gebruiken met een hoger absorptievermogen dan gebruikelijk. Zo kunt u erop vertrouwen dat het product niet doorlekt, totdat u weer de kans heeft om het te vervangen.

Heeft u tijdens uw vakantie de vrijheid om uw toiletbezoek zelf te regelen? Dan raden wij u aan om uw gebruikelijke incontinentieproduct te gebruiken. Dit is comfortabel voor u en bovendien spaart u daarmee het milieu.

Lees hier meer over ons eenvoudige numeriek systeem dat het absorptievermogen van onze producten toelicht.  


Een zorgeloze nachtrust 

Ziet u op tegen het doorbrengen van de nacht ergens anders, uit angst voor ongelukjes tijdens de slaap en om het beddengoed te vervuilen? Onze Attends Cover-Dri onderleggers beschermen bed, matras, (rol)stoel en andere oppervlakken teggen lekkage en vlekken.

De Attends Cover-Dri Plus 80x170 cm is verkrijgbaar in een handig reispakket en bevat 7 onderleggers. Perfect om mee te nemen op vakantie! Zo kunt u rustig slapen zonder bang te zijn om door te lekken.

Speciaal voor vrouwen die ’s nachts urineverlies ervaren, biedt onze Attends Lady Night Pad, met een bredere achterkant, extra bescherming.

 


Bescherm de huid tegen irritatie 

Incontinentie is één van de factoren die kan bijdragen aan een geïrriteerde of zelfs beschadigde huid.

Wanneer u naar een ander land gaat, met een ander klimaat en luchtvochtigheid, dan uw huid gewend is, loopt u een verhoogd risico op het ontstaan of verergeren van huidirritatie. Daarom raden wij u aan om Attends Barrier Spray te gebruiken. Deze makkelijk te verstuiven crème met zinkoxide is vrij van parfum en helpt de huid te beschermen, te kalmeren en te herstellen.

De spray bevat 100 ml en mag dus mee in uw handbagage tijdens uw vliegreis!

 


Reiniging van de huid onderweg 

Het kan fijn zijn om onderweg eenvoudige reinigingsproducten bij u te hebben, zoals vochtige reinigingsdoekjes. Attends Wet Wipes zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevatten geen parfum. Het handige deksel zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen. Fris uzelf snel op zonder dat er water bij nodig is. Ideaal als u incontinentiemateriaal verwisselt.

Tip: Als u niet het hele pak Wet Wipes mee wilt nemen als u onderweg bent, raden wij u aan om een paar doekjes in een luchtdicht zip-lock zakje te doen en mee te nemen.

Lees hier meer over Attends Wet Wipes. 


Attends Washing Lotion is een zeepvrije en milde waslotion en is te gebruiken zonder water. Handig op de camping of welke plaats dan ook zonder water.

Lees hier meer over Attends Washing Lotion


Ontdek de incontinentieproducten van Attends

Attends biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid en comfortabel te dragen zijn. Van discrete inleggers voor licht urineverlies tot incontinentieverbanden en broekjes voor zware urine- en/of ontlastingsincontinentie. 

Weet u niet zeker welke producten geschikt voor u zijn? Gebruik onze online keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 03 454 50 17, per email info@attends.be of via het contactformulier. Wij helpen u graag bij het vinden van het product, dat het beste past bij uw persoonlijke behoeften en wensen.

 


Recent Articles